1. Canisterapeutický víkend Podaných rukou, z. s. 18. - 19. 4. 2015

09.03.2015 17:32

Zima pomaloučku končí a už, už se těšíme na společné jarní akce s Vámi!
Pokud Vy či někdo z Vašeho okolí máte zájem o účast na jarních CT zkouškách nebo semináři, pak Vás budou zajímat následující informace.

První Canisterapeutický víkend se v letošním roce uskuteční 18. - 19. 4. v areálu Liščí mlýn, Frenštát p. R. Bližší informace naleznete v pozvánce. Součásti akce je odborný seminář a povahové testy canisterapeutického psa (PTCTP). Uzávěrka přihlášek je k 10. 4. 2015.
Níže přikládáme rovněž všechny důležité dokumenty k akci ke stažení. Každý zájmce o naše PTCTP musí být s podmínkami a způsobem testování plně seznámen, což stvrdí svým podpisem na přihlášce.
 
POZOR!
Od letošního roku vešla v platnost NOVÁ PŘIHLÁŠKA k povahovým testům canisterapeutického psa (PTCTP)! Přihláška má dva listy.

  • Pokud použijete formulář "A", pak nám (v případě zájmu o akci) můžete zaslat vyplněnou přihlášku elektronicky společně s oskenovaným dokladem o provedené platbě. Přihlášku nám osobně podepíšete až v den konání akce.

 

  • Pokud použijete formulář "B", který je určen k ručnímu vyplnění, postačí vytisknout pouze 1. stranu přihlášky (2. str. si pečlivě pročtěte). Uvedenou přihlášku "B" zasílejte vyplněnou, podepsanou a společně s kopii dokladu o Vaší platbě.


Pzn.: Nezašlete-li v řádném termínu věrohodnou kopii dokladu o provedení vaší platby společně s přihláškou, NEBUDE VAŠE PŘIHLÁŠKA AKCEPTOVÁNA.

Děkujeme za pochopení.

Kolektiv organizace Podané ruce, z. s.

 

Dokumenty ke stažení:

Pozvánka

A - Přihláška k PTCTP vyplnit v PC.doc

B - Přihláška k PTCTP vyplnit ručně.doc

Přihláška SEMINÁŘ CT 18.4.2015.doc

Přihláška SEMINÁŘ CT 18.4.2015.pdf

Hodnocení PTCTP 1.1.015.pdf

ZKUŠEBNÍ ŘÁD PRO CANISTERAPII.pdf