O dubnovém canisterapeutickém víkendu

24.05.2012 19:54

Duben je za námi a můžeme si říci, že se povedl další canisterapeutický víkend.
21. a 22. dubna se v Liščím mlýně ve Frenštátu pod Radhoštěm sešlo 14 nováčků povahových testů canisterapeutického psa (PTCTP) a  10 zkušených canisterapeutických týmů, kteří pro svou krásnou činnost potřebují  pravidelné přetestování po dvou letech tzv. opakovací zkoušky (PTCTP – O).

Zájemci si mohli poslechnout odborné přednášky, zúčastnit se se svým psem testu povahových vlastností. Pro práci canisteraputického dobrovolníka bylo proškoleno 11 osob.

Na závěr víkendu mohla zkušební komise zhodnotit úroveň připravenosti jednotlivých týmů a předat zkouškové certifikáty, které v pěti případech byly vydány s omezením na jeden rok. Ostatním úspěšným obsolventům povahových testů CT psa bylo vystaveno osvědčení s dvouletou platností.

 

Sponzorem našich canisterapeutických víkendů 2012 je společnost Dibaq a.s., výrobce výživových programů značky Fitmin.

 

Na fotografie z prvního canisterapeutického víkendu PR 2012 se můžete podívat na odkazu https://iriska2005.rajce.idnes.cz/Podane_ruce%2C_o.s._-_canisvikend_duben_2012/

Děkujeme všem donátorům a sponzorům, kteří projekt canisterapie pod záštitou „Podaných rukou, o.s.“ podporují, poděkování náleží i majitelům areálu, kteří nám vždy připraví příjemné zázemí  a všem, kdo se podíleli na přípravě této akce!