Poděkování - Charitativní sportovní hobby závody

04.09.2014 16:08

Děkujeme JK Moneriko, JK Dvůr Nové zámky, všem účastníkům a návštěvníkům Charitativních sportovních hobby závodů v obci Mladeč – Nové zámky za velkou podporu canisterapie naší neziskové organizace Podané ruce, z.s. Velký dík patří především organizátorce paní Lindě Doleželové za dlouholetou spolupráci a podporu canisterapie.

Bylo nám moc příjemné se zúčastnit s našimi canisterapeutickými týmy výborně organizovaného jezdeckého klání, které je určeno pro jezdce a milovníky koní. Díky Vám se opět naplnil i náš sbírkový měšec a jsme o krůček blíž k sumě, kterou pro potřeby canisterapie potřebujeme dosáhnout. Peníze jsou pro neziskové organizace velmi důležité k tomu, aby činnost pro lidi mohli vůbec  realizovat. Canisterapii dělají naši členové, školení dobrovolníci. K samotné činnosti potřebují nejen testované psy, potřebují i pomůcky, dopravní prostředky a zajištění finančních  nákladů s dopravou spojených, ať se k lidem dostaneme. Potřebujeme absolvovat požadované semináře i zmíněné povahové testy canisterapeutických psů.

Váš sport je rovněž náročný po všech stránkách, ale klobouk dolů. Jste úžasní a jsme rádi, že i mezi ,,koňáky“ máme my canisterapeuti takové příznivce.

Děkujeme moc a přejeme Vám všem hodně zdraví, úspěchů a radosti z krásného sportu a hlavně z kontaktu se zvířaty.

To se nedá koupit za žádné peníze. To my pejskaři víme.

Děkujeme za krásných a neuvěřitelných 9.314,-Kč!!  

 

 

Za canisterapeutické týmy Podaných rukou, z. s.

Bc. Helena Fejkusová