Pozvánka na výstavu obrázků

14.10.2013 21:04

(tento článek zveřejnila organizace Pomozte dětem a naleznete ho na www.pomoztedetem.cz)

Prostory a dlouhé chodby banky ožijí barevnými obrázky a příběhy dětí, které je vytvořily

 

Náš dlouhodobý partner – Raiffeisenbank – pořádá ve velkolepých prostorách své centrály na Pankráci nevšední výstavu pro své zaměstnance.

Náš dlouhodobý partner – Raiffeisenbank – pořádá ve velkolepých prostorách své centrály na Pankráci nevšední výstavu pro své zaměstnance. Díky skvělému nápadu ozdobí chodby budovy díla malých umělců podpořených ze sbírky Pomozte dětem, doplněná jejich životními příběhy. Vystavené obrázky budou moci zaměstnanci banky získat výměnou za malou milou pozornost pro mladé tvůrce.

 

Do tohoto veselého projektu se zapojilo přes dvacet podpořených organizací a děti se při kreslení, malování, stříhání a lepení moc bavily. Zájem dětí byl veliký a sešlo se množství krásných a unikátních kousků. Dětská fantazie je bezbřehá a díky ní se chodby rozzáří všemi barvami, ožijí na nich zvířátka a další podivní tvorové. Z formálního prostředí bílých chodeb se stane nepropustná džungle, království lesních víl, pohádkový les či fantastický vesmírný koráb. Z příběhů, které o sobě děti napsaly, se zaměstnanci dozvědí více o těch, kterým už dlouho a pravidelně pomáhají.

 

ukázka obrázků