Den otevřených dveří našeho "Canisterapeutického a vzdělávacího centra"

18.07.2014 21:00

Přijměte prosím pozvání na slavnostní otevření prvního Canisterapeutického a vzdělávacího centra ve Frýdku-Místku.

Dne 22. července proběhne slavnostní den otevřených dveří "Canisterapeutického a vzdělávacího centra", které je první, svého druhu ve Frýdku-Místku.

Naše centrum bude v budoucnu sloužit ke vzdělávání dobrovolníků canisterapie a ve spolupráci s pobočným spolkem "Podané ruce - osobní asistence" také ke školení zaměstnanců - osobních asistententů.

Velké využití centra spatřujeme především v možnostech rozšíření nabídky námi poskytované služby  canisterapie klientům s handicapem přímo v našem městě Frýdku-Místku, kde máme jako organizace svou centrálu.

Centrum svým jednoduchým, ale vkusným a účelným vybavením zaručí zájemcům o canisterapii soukromí a individuální přístup.

Naši ideu "Canisterapeutického a vzdělávacího centra" výrazně podpořilo Naše město Frýdek-Místek, které také stálo u prvních krůčků realizace.

Statutární město Frýdek-Místek je partnerem projektu "Canisterapeutické centrum v našem městě", čehož si nesmírně vážíme neboť bez této dotační podpory a spolupráce města, bychom finančně realizaci sami nezvládli. Neustále usilujeme o zkvalitňování námi poskytované služby canisterapie (terapie za přítomnosti canisterapeutického psa), a to se nám daří jen díky našim partnerům, donátorům, sponzorům a dalším příznivcům.

Bližší informace k akci naleznete v pozvánce níže.

Těšíme se na setkání s Vámi!

 

S přátelským pozdravem, za organizaci Podané ruce, z. s.
                

Monika Olbrechtová

místopředsedkyně z. s.

koordinátor canisterapie